Ciorbe › Retete › Ciorba de perisoare de pui

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
1 ceapa
1 morcov
1 telina mica
1 radacina de pastarnac
1 ardei gras
1 legatura leustean
bors
cate 3 buchetele de conopida si broccoli
1 fir de praz
2 linguri ulei
100g mazare
Pentru perisoare
500g carne tocata de pui
2 oua
2 linguri orez
sare
1 ceapa mica
Mod de preparare
Pentru perisoare , amestecam carnea cu ouale , sarea , orezul spalat si scurs si ceapa tocata fin.
Spalam legumele , le curatam si le taiem dupa preferinta. Le punem la fiert la foc mediu, in 4 l de apa , iar dupa 10 min adaugam mazarea, bucatelele de conopida si broccoli si perisoarele. Le fierbem circa 10 minute , pana se ridica la suprafata.
Turnam borsul prefiert, uleiul, sarea dupa gust si presaram leusteanul tocat fin. Stingem focul si acoperim ciorba pentru 10 min. Pofta buna!