Aperitive › Retete › Ciuperci umplute cu gorgonzolla

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente:
1 kg ciuperci
250 gr gorgonzolla
cateva fire ceapa verde
3-4 linguri ulei
sare, piper
Mod de preparare:
Scoatem piciorusele ciupercilor. Curatam palariile ciupercilor si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Tocam marunt piciorusele si le sotam in ulei cateva minute. Aproape de final adaugam si ceapa verde tocata marunt, mai sotam cateva secunde si dam deoparte. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinut. Maruntim gorgonzola si presaram pe fiecare ciuperca in parte. Dam la cuptor la 200 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc usor. Pot fi servite atat calde cat si reci. Pofta buna!