Aperitive › Retete › Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
3 felii paine integrala
400 gr crema de branza
200 gr somon afumat
50 gr smantana
1 plic gelatina
cateva fire marar
piper alb
sare de mare
Mod de preparare
Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana. Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper alb. Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine .Punem gelatina intr-un castronel , completam cu cateva linguri de apa si o lasam 1 minut sa se hidrateze. Punem castronelul pe baie de aburi pana ce gelatina se dizolva de tot, fara sa ramana granule.
Adaugam gelatina astfel preparata in compozitie si omogenizam .
Rasturnam compozitia in tava peste feliile de paine. Nivelam cu ajutorul unei spatule si dam la frigider pentru cel putin o ora. Daca va grabiti puteti baga 10 minute la congelator. Scoatem apoi din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit taiem cubulete si decoram cu trandafirasi din somon afumat si crengute de marar.