Aperitive › Retete › Oua umplute cu sunca si ardei

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

INGREDIENTE
6 oua
1 conserva mica pateu
2 linguri unt moale
1 ardei gras rosu
1-2 felii sunca taiata cubulete
sare
piper
1 lingurita mustar
marar pentru ornat
MOD DE PREPARARE:
Fierbem tare cele 6 oua si le cojim cand se racesc.
Le taiem pe lungime si scoatem din fiecare galbenusurile intr-un castron.
Freacam bine galbenusurile cu un praf de sare, adaugam pateul, mustarul si untul, apoi amestecam pana la omogenizare.
Adaugam si ardeiul taiat cubulete, urmat de sunca taiata la fel de marunt.
Cand am obtinut un amestec omogen, umplem cu o lingurita jumatatile de albusuri, apoi decoram cu frunze de marar.