Preparate cu carne de porc › Retete › Picior de porc umplut

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
1 picior de porc
500g carne tocata slaba
200g jambon de porc
200g bacon afumat
1 lingura boia dulce
4 catei de usturoi
sare, piper
2 pahare de vin alb
2 crengute rozmarin
Mod de preparare
Oparim piciorul de porc si indepartam continutul pastrand pielea care va fi ca un tub. Tocam jambonul si baconul afumat si le amestecam cu carnea tocata , usturoiul maruntit, boiaua dulce, piperul proaspat macinat si sare.
Umplem cu amestec pielea de pe piciorul de porc , o modelam sub forma unui rulou si il coasem la capat. Asezam ruloul in tava , pe pat de rozmarin si il stropim cu vin alb. Acoperim tava cu folie si o dam la cuptor, pe treapta cea mai mica , pentru minimum 3 ore. Scoatem folia si lasam la cuptor inca 30-45 de minute ca sa prinda o crusta frumoasa.