Deserturi › Retete › Prajitura cu cirese confiate

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente

350 g piscoturi

1 kg branza dulce

200 ml frisca lichida

18 choux-uri umplute cu frisca

500 g zahar pudra

400 g iaurt grecesc

cirese confiate

700 ml lapte

1 plic budinca de ciocolata

5 pliculete de gelatina

Mod de preparare

Mixam branza cu 300 g zahar. Prepari budinca de ciocolata conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce s-a racorit 5 inute, o amestecam cu 1 plic de gelatina hidratata. In crema de branza adaugam 3 plicuri de gelatina hidratata in 150 ml apa si topita la bain-marie, apoi omonegizam.

Tapetam cu folie de aluminiu o tava, punem un strat de piscoturi inmuiate in lapte, apoi crema de branza, choux-urile, iar peste ele punem budinca de ciocolata , crema de branza si piscoturile. Mixam iaurtul cu 100 g zahar pudra si 1 plic de gelatina hidratata si topita pe bain-marie. Decoram cu cirese confiate si o dam la rece pana a doua zi.

Pofta buna!