Ingrediente
350 g piscoturi
1 kg branza dulce
200 ml frisca lichida
18 choux-uri umplute cu frisca
500 g zahar pudra
400 g iaurt grecesc
cirese confiate
700 ml lapte
1 plic budinca de ciocolata
5 pliculete de gelatina
Mod de preparare
Mixam branza cu 300 g zahar. Prepari budinca de ciocolata conform instructiunilor de pe plic. Dupa ce s-a racorit 5 inute, o amestecam cu 1 plic de gelatina hidratata. In crema de branza adaugam 3 plicuri de gelatina hidratata in 150 ml apa si topita la bain-marie, apoi omonegizam.
Tapetam cu folie de aluminiu o tava, punem un strat de piscoturi inmuiate in lapte, apoi crema de branza, choux-urile, iar peste ele punem budinca de ciocolata , crema de branza si piscoturile. Mixam iaurtul cu 100 g zahar pudra si 1 plic de gelatina hidratata si topita pe bain-marie. Decoram cu cirese confiate si o dam la rece pana a doua zi.
Pofta buna!