Deserturi › Retete › Prajitura cu vanilie si nuca de cocos

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
200g biscuiti
100g unt
1 ceasca de nuca de cocos
2 plicuri de budinca de vanilie
500 ml lapte
500 ml frisca lichida
1 fiola esenta de vanilie
1 lingur de pudra de cacao
Mod de preparare
Macinam biscuitii, ii amestecam impreuna cu untul moale si esenta si ii punem intr-un strat compact, intr-o tava de 20*20 cm, in prealabil tapetata cu folie de plastic sau cu hartie de copt unsa. Introducem tava in frigider, pentru 1 ora.
Preparam businca urmarind instructiunile de pe plic si folosind laptele si zaharul. Dupa ce este gata, incorporam nuca de cocos si 350g frisca batuta. Intindem crema peste stratul de biscuiti si dam la rece prajitura cel putin 3 ore.
O decoram cu frisca , apoi presaram pudra de cacao. Pofta buna!