Deserturi › Retete › Rulada carpati

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
600g biscuiti simpli
4 linguri cacao
5 linguri cafea fiarta
200g zahar pudra
esenta rom
putin lapte
Pentru crema
300g unt
200g zahar pudra
esenta rom
100g fulgi de cocos
boabe de cisine din compot
Mod de preparare
Macinam biscuitii si ii amestecam cu cacaua cernuta si zaharul pudra. Incorporam cafeaua, esenta de rom si laptele dupa nevoie. Framantam compozitia pana cand nu se mai lipeste de mana. rupem 3 bucati mai mici din aluat din care facem niste bilute, iar restul de compozitie o modelam in forma de bila mare.
Pentru crema , mixam untul moale cu zaharul. Adaugam esenta si fulgii de cocos. Intindem bilutele de aluat pe folii de plastic sub forma de mici dreptunghiuri si le ungem cu cate un strat subtire de crema.Asezam boabele de visine la margini si rulam.
Din bila mare, intindem o foaie subtire, pe folie si o ungem cu restul de crema.
Pune rulourile mici peste, le acoperim cu crema si rulam petrecand putin marginile. Pastram rulada la rece peste noapte ca sa se intareasca apoi o taiem felii. Pofta buna!