Ciorbe › Retete › Supa cu legume si cuscus

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
1 ceapa
250g mazare
2 morcovi
2 linguri ulei
2 cartofi
250g ciuperci
100g cuscus
1 lingurita boia dulce
1 lingurita chimen
2 catei de usturoi
2l supa de oase de vita sau de pui
100g carnati uscati
200g smantana
1 legatura de patrunjel
sare, piper
Mod de preparare
Calim ceapa tocata marunt in ulei, apoi adaugam morcovii taiati dupa preferinta, ciupercile taiate felioare si carnaciorii. Amestecam usor, iar dupa ce se inmoaie legumele, stingem cu supa fierbinte si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam cartofii decojiti, taiati cuburi si mazarea.
Dupa 10 minute, adaugam 500-700ml apa fierbinte, cuscusul, sarea si condimentele si lasam sa fiarba 5-6 minute.
Curatam usturoiul. Il zdrobim si il punem in supa la sfarsit, impreuna cu smantana si patrunjelul tocat. Pofta buna!