Deserturi › Retete › Tort de clatite

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente clatite

250 ml lapte

270 ml lapte de migdale

100 ml apa minerala

300g faina

30 g unt topit

6 oua

2 linguri zahar

Ingrediente crema

250 g mascarpone

250 g frisca

100g zahar pudra

1 borcan gem de zmeura

zmeura pentru decor

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele pentru clatite, apoi incalzim o tigaie si incepem sa prajim clatitele. Vor iesi aproximativ 20 de clatite.

Pentru crema mixam frisca, apoi incorporam mascarpone si zaharul pudra. Punem pe o farfuri o clatita unsa cu gem, apoi una cu crema. Repetam straturile pana terminam ingredientele.

Decoram cu frisca si fructe, apoi dam tortul la rece pentru 2 ore.

Pofta buna!