Deserturi › Retete › Trufe cu migdale si cocos

  • Cras justo odio
  • Dapibus ac facilisis in
  • Morbi leo risus
  • Porta ac consectetur ac
  • Vestibulum at eros

Ingrediente
1 albus
1 praf de sare
75g faina de migdale
75g zahar pudra
1 lingura de cafea solubila
lapte de la 1 nuca de cocos
2 linguri cacao
1 lingura nuca de cocos deshidratata
migdale si cocos pentru decor
Mod de preparare
Amestecam faina de migdale cu cacaua, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si cafeaua. Mixam albusul cu sarea, apoi cu zaharul , pana obtinem o bezea. Amestecam restul ingredientelor si incorporam bezeaua.
Tapetam o tava cu hartie de copt si facem gramajoare de marimea unei nuci, intre palmele ude. Le trecem prin fulgi de cocos si decoram cu miez de migdala. Le coacem in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10 minute la foc mic. Pofta buna!